Brakanes Hotel – Visit Ulvik
 • Gamlastovo
  Gamlastovo
 • Brakanes hotel room
  Brakanes hotel room
 • Visit Norway
  Visit Norway
 • Brakanes Hotell
  Brakanes Hotell

Brakanes Hotel

brakanes-hotellBrakanes Hotel starta som skysstasjon med fem rom i 1860 og har sidan då utvikla seg til å bli eit av Hardanger sine fremste ferie- og konferansehotell. Hotellet ligg midt i sentrum heilt nede ved fjordkanten og byr på rom av ulik art og storleik med utsikt mot bygda eller mot fjorden, med og utan balkong. Dei to store suitane har sitjegrupper, balkong og bobebad og høver like godt for brudepar som til dei som ynskjer ferie med det vesle ekstra.

Restaurant Peer Gynt er open året rundt og serverer mat og drikke med lokal forankring i alt frå enkle rettar, a la carte-meny, bugnande buffetar og festmåltid til finare anledningar. I sommarhalvåret får du også servering ute i hagen. Ingenting er som eit glas duggfrisk sider i solnedgang ved fjorden.

Hotellet er familievenleg og tilbyr leikerom for dei minste, ein romsleg hage med fjordutsikt og bademoglegheiter både i fjord og basseng.

I tilknyting til hotellet ligg Brakanes Kurs- og konferansesenter med fleire plenumsalar og grupperom. Brakanes Hotel er eit kjent vertskap for alt frå små møte til store konferansar og bankettarrangement. Ved større konferansar og arrangement som krev meir overnattingskapasitet, kan ein ta i bruk sommarhotellet Ulvik Hotel, som også er drive av Brakanes.

Hotellet legg til rette for aktivitetar og opplevingar året rundt, alt frå gardsbesøk og smak av sider, besøk på Olav H. Hauge-senteret og heimen hans på Rossvoll, i tillegg til flotte turar på fjord og i fjell. I tillegg arrangerer hotellet fleire weekendar som er spekka med både musikalske og kulturelle innslag året rundt. For ikkje å gløyma jolebord, der all maten vert produsert etter tradisjonelle oppskrifter. Det kjennest på smaken!

 

For meir informasjon, kikk innom nettsida til hotellet: www.brakanes-hotel.no eller følg Brakanes Hotel på Facebook.

Booking: brakanes@bhghardanger.no eller telefon 56 52 61 05

Kontaktinformasjon for Ulvik turistkontor

Adresse: Tyssevikvegen 9–11, 5730 Ulvik
Telefon: 565 26 280
E-post: ulvik.turistkontor@outlook.com

mai 2020

måndag – onsdag: Stengt

torsdag & fredag: 11.00–16.00
laurdag: 11.00–15.00
sundag: Stengt

Copyright © 2020 Visit Ulvik. Alle rettigheter reservert.